Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2013 12:58 - Роб на любовта
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
0



Твоята екипировка:
- тесен, лъскав черен панталон или клин
- черни обувки с токчета или ботуши (момчетата обожават високи, прилепнали ботуши)
- черен сутиен или корсет
- черни чорапи и жартиери
- нашийник (дори черна кадифена панделка ще свърши работа)

image Секс аптека
  Аксесоари:
Под ръка: закачалки, восък, връзки за обувки (за връзване на пениса му), превръзка за очите, ледени кубчета, въжета или копринени шалове.

Специални предмети: бич или камшик за езда, вибриращ пръстен, белезници, вибратор (за използване на чувствителни места или вкарване). .

Какво му трябва:
Каквото ти кажеш, че му трябва.

Място:
Някъде на уединено.

План на действие:
„Много е важно да се уговорите за кодова дума за спиране на играта, тъй като нещата може да излязат извън контрол. Започни като му заповядаш да седне на стол и завържеш ръцете му зад гърба. Обиколи го няколко пъти и го пошляпвай с камшика, преди да започнеш серия въпроси като на разпит. Нищо подвеждащо – мисли в посока: „Кое е моето (доминиращо) име?”, „Той те притежава?”, „Той те кара да молиш за още?”, разяснява строгата господарка. „Ако отговаря прекалено бавно, или не може – не се колебай да използваш камшика със сериозно лице, за да види коя е господарката или го накапи с восък. После го накарай да коленичи пред теб, качи единия си крак на стола като истинска богиня и му позволи да ти достави орално удоволствие. И това само за начало. Ако стигнеш дотук, ще ти е лесно да продължиш в същия дух”, издава още господарката.

image
Секс аптека
Основният ход:
Заповядай му да легне на леглото и вържи китките му със копринено шалче или чорап, препоръчва Жаклин Хелйър. „Гъделичкай го, дразни го, нашляпай го с камшика по вътрешната страна на бедрата”, допълва тя. „После седни на лицето му и кажи: „Достави ми удоволствие, робе!”. Подразни го, като вкарваш пениса му, ставаш и сядаш обратно, за да създадеш напрежение. Точно преди да започнете същината, вземи вибриращия пръстен, масажирай го по целия ствол и му го сложи. Завъртян надолу ще му донесе допълнително удоволствие чрез вибрациите в близост до скротума му, завъртян нагоре - ще достави удоволствие на теб”. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29216
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930