Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2013 11:21 - Как се достига до вагинален оргазъм?
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
0



 Да накараш партньорката си да достига до вагинален оргазъм означава само едно – перфектен сексуален живот. Защото отдавна е доказано, че именно този вид екстаз е силен стимул за още и още секс. Преди време се е смятало, че много малко жени могат да го изпитат, но последните проучвания и теории разбиха на пух и прах тези безсмислици.
   Истината е, че всяка жена може да достигне до вагинален оргазъм. A другата истина е, че той е многократно по-приятен от клиторния. Истина е, че се случва малко по-трудно, но с правилните насоки може да се превърне в неизменна част от сексуалните ви контакти. Как? Запознайте се с няколко съвета, които и двамата партньори трябва да запомнят добре.

Като за начало, поработете върху психическата нагласа. Защото оргазмът (от който и да е вид) не бива да бъде цел! Целта е удоволствието. Съсредоточите ли се върху оргазъма, почти сигурно е, че няма да го изпитате. След това идват времето и мястото – ако партньорите са притеснени или разсеяни, екстазът непременно ще им бяга. Но до тук с психиката, нека минем към същинската част.

image
Секс аптека

Забравете за стимулирането на клитора по време на секс. Тактиката е точно обратната – тези работи се правят преди половия контакт. Галете с пръсти и език клитора, но не й позволявайте да свърши. Силната възбуда е от решаващо значение за вагиналния оргазъм. Ако си свършите добре предварителната работа, много малко след самото проникване ще доведете партньорката си до желания връх.

Важна е позата! Има една хитринка, която много ще ви помогне. При мисионерската поза, сложете под дупето на партньорката една по-твърда възглавница и тогава започнете акта. Как ще помогне това? Опитайте и сами ще ни благодарите за съвета. 

Ако се наложи, използвайте лубрикант. Мъчите ли се на сухо, до никъде няма да стигнете. Дори болезненото усещане може да помрачи желанието за секс и у двама ви.

Пробвайте различни ъгли на проникване и различна сила на натиска. Някои точки във влагалището имат нужда от по-силен натиск. Само че не го правете изведнъж, защото може да предизвикате болка. Просто постепенно увеличавайте силата на проникване и следете реакцията на половинката. Ако я чуете лудо да крещи, че иска още и да не спирате, или пък ви притиска по-силно до себе си, значи сте на прав път.

image
Секс аптека
  И нещо, което много двойки пренебрегват - устата не е само за ядене! Мръсните думички по време на секс не са мръсни, а направо вълшебни. Не забравяйте, че на първо място оргазмът идва от мозъка!

Има и още един ход, който включва откриване и стимулиране на G-точката, но отсега ви казваме, че е рисков. Защото, ако се вглъбите прекалено в това да я търсите и да налучквате, дали сте успели, може да прецакате цялата атмосфера. Но все пак, опитайте – тя се намира на 2-3 см. от входа на влагалището и представлява лека овална издатина.

За подобаващ финал, ще наблегнем отново на най-важното – спрете с акцентите върху клитора по време на акта! След клиторния оргазъм, повечето жени изпитват свръх чувствителност на мястото и не желаят да бъдат докосвани. По този начин ентусиазмът им да продължат със секса намалява. Докато след вагиналния оргазъм, всяко проникване във влагалището става много по-приятно. А това е предпоставка за още един и още един, и още един оргазъм. Не се шегуваме! Съвсем спокойно можете да я зарадвате с множествени оргазми! Всъщност това е и тяхната тайна.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29088
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031