Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2013 11:47 - Oргазъм всеки път
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
1



 Тези експертни съвети практически ти гарантират да достигаш върха пак и пак. Да се надяваме, че си в наистина добри отношения със съседите си...

   • По време на кучешката накарай гаджето си да влезе наистина дълбоко в теб, така че да достига до G-точката ти при всяко проникване. Допълнителният натиск ще ти помогне да достигнеш заветното О.

   • Когато усетиш, че си се запътила към върха, стегни вагиналните си мускули за пет секунди, после ги отпусни, след това повтори „упражнението“ отново. Тези движения създават интензивно търкане срещу пениса му, което ще ускори темпото, с което се изкачваш нагоре.

   • Остави го да ти покаже френските си умения под талията ти. Безценна комбинация: нежна стимулация с език на К-точката ти, докато в същото време с въртеливи движения прониква с пръста си вътре в теб. Тази маневра работи безотказно! Освен това му допада ужасно, защото целият контрол е в неговите ръце (и език).

   • Когато си отгоре се накланяй напред и плъзгай назад с въртеливи движения. Когато усетиш, че наближаваш финалната права, го накарай да повдигне таза си няколко пъти, така че да уцели клитора ти малко по-плътно. Допълнителната стимулация ще те взриви.
image Секс аптека

    •
Докато сте в мисионерската го остави да хване бедрата ти за баланс и да ги задържи широко отворени. След това прокарай ръка надолу, за да стимулираш вълшебната си К-точка. Усещането е невероятно и е дори по-интензивно, когато тялото ти е изцяло на показ.

   • Той е отгоре? Вдигни краката си и плътно допри стъпалата си в раменете му. Този ъгъл осигурява директна стимулация на клитора ти от тазовата му кост... Доста печелившо движение! След това отъркай долната част на тялото си в него и останете в тази поза, докато усетиш експлозията!

   Докосвай зърната си, докато започнеш да се насочваш към Оргазмов град. Масажирай ги, стискай ги, прави всичко, което те възбужда. Допълните усещания от кръста нагоре няма да ти позволят да пропуснеш разтреперващия финал.

image    Секс аптека

   •
Пробвайте поза лъжички. Легнете на една страна и го остави да прониква в теб от отзад, докато насочваш ръката му към К-точката си. Резултатът ще е един от онези разтърсващи-цялото-тяло-оргазми... Бъди подготвена!

   • Прошепни в ухото му някоя от най-палавите си фантазии, докато прониква в теб. Асоциациите и сцените, които ще предизвикаш с нея, ще изпратят и теб, и него в Оргазмоландия.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29213
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930