Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2013 11:33 - 7 горещи секс стила
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2013 11:34


Имаш си дребни хитрини да побеждаваш рутината в работата, фитнеса и свободните уикенди, нали? Е, вече имаш такива и за секса.Направи му тези неща и той ще има усещането, че си ляга с различно гадже всяка вечер. Естествено, че няма да иска нищо (и никоя) повече.

1. Секс стил Добро момиче 
   Защо ще му хареса
Защото – невероятно, но факт - и мъжете душа носят! И понякога изпадат в онова особено разнежено състояние, когато на човек му се иска да го прелъстят бавно и с нежни ласки, за да се почувства истински обичан и задоволен – не само физически, но и емоционално.
   Дай еротичен тон
Естествено, че с подходящо бельо. С много дантела и нежни тонове, като безспорен фаворит в жанра си остава розовото. След като няма да си разхвърляте дрехите, още преди да сте преброили до три, нито ще ги разкъсате в див страстен порив, спокойно извади онова комплектче, което купи скоро след като започнахте да излизате и което струва... ок, може да запазиш цената в тайна.
   
2. Секс стил Лошо момиче
   Защо ще му хареса
Кой мъж не обича жена, която е в състояние да премине сексуалните граници и да стигне до края на еротичната вселена с него? Близко е до ума да предположиш, че пред сексуалния живот с такава личност лежат неограничени възможности за тръпка и той може да стане всичко друго, но не и скучен и отегчаващ.
   Дай еротичен тон
Спокойно, камшици и вериги не ти трябват. Не че са забранени, не ни разбирай погрешно, просто влизат в друг еротичен стил. А целта на този е да извадиш душата на любимото си същество по абсолютно миролюбив път. Как се случва това? Помоли го да седне на дивана и после му сервирай единственото страстно правило – може да гледа, но не и да докосва. Зарови пръсти в косата му и внимателно изтегли ръка, така че да наклониш главата му назад. После леко прокарай устни и (със силно повишено внимание) зъби по шията и гърдите му. На втория етап лекичко го побутни до легнало положение и продължи в същия еротичен дух в зоната на бедрата и задните части.

image Секс аптека
3. Секс стил За душата
   Защо ще му хареса
Защото когато сме влюбени, всички правим секс с идеята да се почувстваме възможно най-близки с човека, с когото го правим. “Да се слеем в едно цяло”, както гласи общоприетото клише. Без значение от пола.

   Дай еротичен тон
Сложи мънички капки ароматерапевтично масло с успокояващ ефект (например сандалово дърво) в няколко точки от тялото си, като китките, шията и задната част на краката, в сгъвката на коленете, са задължителни. След това помоли половинката си да се съблече и да легне на леглото до теб. И по примера на тайландския масаж започни да отъркваш “напарфюмираните” си телесни части в съответните части на неговото тялото. Колкото и налудничаво да звучи, опитът да се „напаснете“ по този начин ще ви помогне да се почувствате свързани. Не вярваш? Ами, поне пробвай, няма да ти коства нищо.

4. Секс стил Забавно-игрив
   Защо ще му хареса
Мнозина си мислят, че сексът и хуморът нямат допирни точки. Когато трябва да се бориш със скуката, настъпваща неумолимо към леглото ти обаче, точно това може да се окаже ключът за свеж еротичен полъх в спалнята ти. Отключи и направи похотливо течение!

   Дай еротичен тон
Обичате ли да се хващате на бас двамата? Или да играете карти? Или да се състезавате в някакъв спорт? Просто сменете залога. Вместо бутилка вино или вечеря например, при първа възможност победителят получава награда от еротично естество по собствен вкус – от масаж на цялото тяло до орална сесия. Или организирай секси лов на предварително скрити от теб похотливи аксесоари, играчки, помагала и прочие джунджурийки, с които са пълни сексшоповете. И в момента, в който половинката ти успее да открие нещо, го тествайте. Звучи забавно, нали?

image

5. Секс стил Похотлива жажда
   Защо ще му хареса
Защото мъжете имат не по-малка нужда от нас да усетят, че са отчаяно желани... И душа дават за скоростна похотлива сесия, в която партньорката им толкова ги иска, че е готова да прави секс с тях навсякъде и по всяко време.

   Дай еротичен тон 
Забележка: сега въобще не му е времето да нищиш доколко би било уместно да направиш еди-какво си, как той би го изтълкувал, дали не би си помислил, че... и прочие философска проблематика. Просто му е обесваш на врата, хващаш ръката му и я поставяш върху някоя особено гореща зона от тялото си, в съчетание със страстна целувка. Останалото ще свършат природата и инстинктите.

6. Секс стил Супер чувствен

   Защо ще му хареса
Ами, най-малкото защото на другия ден ще може да се хвали пред приятелите си, че не е затворил очи цяла нощ. И това да си е чистата истина.

   Дай еротичен тон
Най-добрият начин да разпалиш страстите за дълга, страстна креватна сесия, е да започнеш с нежен и бавен, разбуждащ сетивата и отпускащ тялото масаж. При който да обърнеш особено внимание на раменете и гърба, горната и вътрешната част на бедрата и задните части, като пропуснеш умишлено зоната на гениталиите.

image
Секс аптека
7. Секс стил Сетивен
   Защо ще му хареса
Защото включва силно еротичния елемент “Боже, и идея си нямам какво следва...” и в сравнение с една обичайна страстна сесия, изостря многократно повече сетивата му. Заради превръзката на очите.
   Дай еротичен тон
Използвай шалче от коприна, защото тя е супер нежна и чувствена на допир, и го завържи на тила, без да стягаш. След което се възползвай от елемента на изненадата, като го докосваш/ целуваш и т.н. да кажем, по вътрешната част на бедрата, след което изненадващо се придвижи върху шията например. Тези похотливи скокове от една еротична територия на коренно различна друга ще го подлудят от неведение, очакване и възбуда.

Какво да носиш за всеки стил
Изведи нещата на още по-високо еротично ниво, като избереш бельото си според типа плътски екшън.
  Сладък секс 
Бялата дантела е перфектният романтичен избор. Почти девствено и определено сладко.

  Лош секс
Черните жартиери са просто класика. Всъщност може да минеш и с черни дантелени чорапи със силикон.

  Секс „за душата“
Заложи на мека и чувствена на допир материя. Една нощничка от шифон или коприна е перфектна за случая.

  Игрив секс
Поиграй си със смели щампи и ярки цветове.

  „Жаден“ секс 
Избери нещо, което се смъква бързо. Да кажем, сутиен с предно закопчаване и прашки с връзки.

  Чувствен секс
Червеното открайвреме е било синоним на страстни нощи. Това не се е променило и в 21-ви век.

  Сетивен секс 
След като разчиташ основно на допира, ти трябват нежни, гальовни материи, които разбуждат въображението - от сорта на кадифе и коприна.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29096
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031