Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2013 14:30 - Орален секс
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 813 Коментари: 0 Гласове:
1



 Орален секс се разбира сексуален контакт, който включва стимулация на гениталиите на сексуалния партньор с  уста (устни, език,  зъби или гърло ).  Кунилингус означава орален секс, извършван на жена, докато фелацио или ирумация се отнася за орален секс изършван на мъж. Анилингус се отнася до стимулиране на ануса на сексуалния партньор. Оралното стимулиране на други части на тялото, обикновено, не се счита за орален секс.
image

Хората практикуват орален секс, като част от предварителната сексуална игра, преди сексуалното проникване, по време или след проникването. Може да се практикува и самостоятелно.

Оралният секс се използва от хора със всякаква сексуална ориентация. В хетеросексуалните двойки, оралният секс се използва като предпазване от забременяване и може да бъде предпочетен като алтернатива на сексуалното проникване. Оралните сексуални практики не са ефективен начин за избягване на полово предавани болести, въпреки че се смята, че някои инфекции се предават по-трудно по този начин. Оралният секс се препоръчва като форма на безопасен секс.
 

image

Оралният секс въздейства много интензивно и върху двамата партньори, тъй като половите органи могат да бъдат стимулирани с уста и език по разнообразни начини. Всеки от партньорите може във всеки момент да реши докъде иска да стигне в сексуалните отношения. Тези два аспекта правят оралният секс предпочитан при подрастващите.

Както при взаимната мастурбация и други сексуални практики без проникване, много хора не смятат оралния секс за редовен сексуален акт. Ето защо, за много хора оралният секс е начин да изпитват сексуално удоволствие без да загубят девстеността си.



Тагове:   възбуда,   орален секс,   секс,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29195
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930