Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2013 12:49 - Секс игри
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 1834 Коментари: 1 Гласове:
1



 Апетитна „сляпа баба“
   Какво ви трябва: превръзка за очи и поне пет от любимите ти изкушения, които могат да се оближат. Пробвай например с мед, течен шоколад, сладко от ягоди, сладолед и сметана.
   Как се играе: Има вероятност вече да си прибягвала до хранителни продукти между чаршафите си, но в този случай по-скоро прибягваш до вкусната версия на „сляпа баба“. Първо покрий очите на партньора си с превръзка. След това разположи по малко количество от различните вкусотийки върху няколко части от тялото си. Постави една лъжичка мед зад ухото си например, малко течен шоколад върху хълбоците или пръсни известно количество сметана върху зърната на гърдите си и всяко друго местенце от тялото си, което искаш да бъде докоснато от езика му. След това се излегни по гръб и давай наставления на гаджето си да открие определена вкусотия – течния шоколад например – като използва езика си. Докато изследва с устни всяко палаво местенце, той ще получава вкусни изненади през цялото време. Щом успее да опита всички твои апетитни части, може да смените ролите си и ти да опиташ от неговите. 
   Страстна награда: Еротичното очакване ще изправи и двамата на нокти. Докато той се чуди какво ще открие езикът му, ти ще тръпнеш от очакване да разбереш коя е следващата част от тялото ти, към която ще се насочи. 

image
Секс аптека Дяволски зарове
   Какво ви трябва:
Чифт зарчета, лист хартия и химикалка.
   Как се играе: Напишете цифрите от 2 до 12 върху лист хартия. До всяка добавете горещо действие, което допада и на двамата (или бихте опитали с удоволствие). След това хвърляйте заровете и опитайте това, което отговаря на полученото число.
   Страстна награда: Фактът, че не знаете какво е следващото действие, към което ще се насочите, създава елемент на изненада, който изключително много повишава напрежението помежду ви и тръпката е взривоопасна.

Допирна точка
   Какво ви трябва
: Копринен шал, плюшена хавлия, кашмирен пуловер, бърсалка за прах от пера, вратовръзка, готварска ръкавица, сладолед на клечка или ледено кубче и малко лосион за ръце (затоплен в микровълновата фурна).
   Как се играе: Съблечи гаджето си и го накарай да легне със затворени очи или дори вързани. Използвай някоя от материите, която да отъркаш около члена му, за да познае коя от всички е. Ако обърка отговора, допри сладоледа до пениса му (само за една наносекунда, защото все пак не искаме да му причиняваш болка), за да предизвикаш вълнуващо ледено потрепване. Ако успее да налучка, го възнагради с масаж в заветната област от кръста надолу с топъл лосион. 
   Страстна награда: Мъжкият член е много чувствителен на допир, така че всяка осезаемо различна материя, която използваш, ще му донесе уникално чувствено усещане. Освен това наградата го мотивира.

Силата на светлината
   Какво ви трябва:
Фенерче.
   Как се играе: След като и двамата останете без дрехи, скачайте в леглото. Насочи фенерчето
към горещите точки по тялото си, която искаш да целуне или оближе. Остави светлината върху въпросната зона толкова дълго, колкото ти се иска да задържи вниманието си върху нея. Щом се почувстваш задоволена, премести светлината към друга точка на удоволствието. Продължи да повтаряш това действие, докато премине през всичките ти горещи зони. После му предай щафетата и го остави да те насочва в правилната посока.
   Страстна награда: Това е страхотен начин да покажеш на партньора си къде ти е приятно да бъдеш докосвана, без да водите този понякога сконфузен разговор. Освен това мъжете се възбуждат от това, което виждат очите им. А наградата за очите е очевидна.

image Секс аптека
Литературно четене
   Какво ви трябва:
Две-три пикантни книжки.
   Как се играе: Разлисти една от книжките, докато не попаднеш на някоя гореща сцена. Редувайте се в прочита й на глас, за да загатнете за това, което е на път да се случи. След това изиграйте сцената помежду си, като се постараете да не пропуснете нито една подробност. Когато сте готови обърнете на друга гореща страница – или направо сменете книжката – и изиграйте и нея.
   Страстна награда: Това е супер сполучлив начин да утолите еротичния си апетит. Не само ще допринесе за палавото ви настроение, но щом започнете да превръщате сцените в реалност, навлезете в ролите и фантазиите си, изживяването ще бъде още по-интензивно.

Похотливи асоциации
   Какво ви трябва:
Мръсно подсъзнание...
   Как се играе: Когато заедно с гаджето ти излезете някъде навън, за да хапнете (насаме), изненадващо му предложи да познае с какво бельо си, за коя секс поза си мислиш, кое е любимото ти негово действие, което те разпалва или какъвто и да е секси въпрос, който ти мине през ума. Той има право на пет помощни въпроса, чрез които да се насочи към отговора, но ако все пак не успее да го познае, трябва да изпълни всяка твоя палава заповед по-късно през нощта. Ако познае верния отговор, ти си тази, която трябва да сбъдне неговото страстно желание. След теб той е наред да те сложи на буквално горещия стол.
   Страстна награда: Наистина може да ти изглежда прекалено палаво или забранено да провеждаш подобен разговор, докато около вас гъмжи от сервитьори. Докато се опитвате да отгатнете отговорите и да объркате другия обаче, и двамата копнете от очакване, защото ви е пределно ясно какво ще се случи, щом се доберете до вкъщи.

image    Секс аптека
   3 златни правила за страстна комуникация
Трябва да си сигурна, че следните правила на похотлива комуникация не те притесняват, преди да преминеш към палави забавления...
   1. Забрави предразсъдъците си
Няма как да си доставиш абсолютно удоволствие, ако те преследва натрапчивата мисъл, че си по средата на нещо, което по принцип не би направила. Вместо това предварително поговорете, за да си сверите часовниците един на друг, да оставите всички излишни задръжки от външната страна на вратата и да се настроите на вълна забавления.
   2. Трябва ви кодова думичка
Дори да успееш да се настроиш на супер приключенска вълна, все пак е нормално да има места, до които не би искала да стигнеш. Тук не става въпрос за задръжки, а за принципи, които както всичко останало в този живот се различават при всеки отделен индивид. Така че заедно с гаджето ти е добре да измислите кодова дума, която в превод означава „спри – не се шегувам.“ Така няма да си съсипваш настроението и ще избегнеш несръчни изказвания.
   3. Оставете игрите си на закрити врата
Да, разбираемо, че искаш да разкажеш на всичките си приятелки за супер вълнуващите си приключения, но приятелят ти може да се чувства глупаво от факта, че всички са наясно с подробностите за снощните ви „дяволски зарове“. Поне му поискай разрешение, преди да споделиш толкова лична информация.


Тагове:   възбуда,   оргазъм,   тайни,   секс,   игри,


Гласувай:
1



Предишен постинг

1. minevv - oh
19.11.2013 13:42
абе браточе, какви игри, като жените са фригидни?
Виж колко незадоволени Българи има.... явно проблемът е другаде
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29209
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930