Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2013 12:21 - 6 екзотични секс тайни
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 1240 Коментари: 0 Гласове:
1



Древноизточен секс трик 1
Влудяващо преплитане на устни
Защо това езиково танго от Кама Сутра си е извоювало слава на несравнимо по-горещо изпълнение от „стандартната” целувка? Ами, защото възбужда и двама ви в хилядократен размер, понеже имитира по един подканващо-влудяващ начин самия акт. Как да го направиш? Покрий плътно със своите устни неговите, след което бавно и нежно започни да движиш езика си навътре и навън в устата му. На следващия етап експериментирай с темпото - не забравяй, че подобно на секса, страстната целувка може да варира от нежна до агресивна, покачвайки напрежението. След като той схване механизма, му позволи да поема от време на време инициативата, но не пропускай да проследиш чувствено външната извивка на устните му за финален акорд.

Древноизточен секс трик 2
Екстаз на две ръце
Тази страстна тактика произхожда от индийски тантричен обичай отпреди 7000 години и основното й преимущество е, че удвоява (поне) насладата на твоя човек от кръста надолу. Идеята на движението: чрез масаж ти сваляш напрежението в областта на таза му, или както се изразяват индийците, „лекуваш vajra (пениса)”, и правиш оргазма му по-силен и качествен. Накарай го да легне по гръб с леко разтворени крака, нанеси малко овлажнител върху пръстите и дланите си и ги свий в юмрук, като палецът остане отвън. После с плоската част на показалеца и средния пръст започни да масажираш перинеума му - мястото между скротума и тестисите, докато с другата си ръка разтриваш пениса му по цялата дължина. (Скоростта на двете ръце трябва да е еднаква.) Гаранция, че тази разтапяща комбинация ще изпрати чувствени тръпки чак нагоре по гръбнака му.

image
Секс Аптека

Древноизточен секс трик 3
Страстна помпа
Всъщност е спорно дали тази практикувана и днес древна техника произхожда именно от Азия, но поне е сигурно, че названието й е вариация на френската дума pompoir (помпа). Тоест, образно казано, предстои ти да „напомпаш” тазовите си мускули. Дали си чувала, че гейшите са слагали във вагината си броеници и са се упражнявали да ги задържат? Е, това е същата стратегия за укрепване на тазовата мускулатура, която ти позволява по време на секс да стягаш и отпускаш пениса на гажето си, докато се движи в теб, в резултат на което и двамата получавате максимална наслада. В по-модерния си вариант палавата маневра се прилага, докато той ти прави френска любов. Залог за успех: започни да „помпаш” бавно, чувственият потенциал на движението не идва от скоростта, а от силата на мускулите ти. Колкото са по-издръжливи, толкова по-силен ще е оргазмът ти.

Древноизточен секс трик 4
Еротично Кунг Фу

Става дума за определен механизъм за отлагане на еякулацията, плод на 3000-годишната даоистка традиция. Ползата от метода е всеизвестна - по-дълготрайни изпълнения и разтърсващ финал и за двамата. Остава да разбереш механизма. Сключи ръце около пениса му една над друга, после започни да описваш нежни спирали нагоре, като движиш всяка ръка в противоположна посока. Вариант 2: дясната ръка е на върха на пениса, а лявата - в основата, правят се същите усукващи движения в противоположни посоки, като ръцете се приближават и се срещат в средата. После прилагаш бавен масаж с длани в продължение на минута. Еротичният ефект, който преследваш, е да го доведеш близо до оргазъм, да превключиш на по-ниска страстна скорост и после да повториш спиралата, като го изпратиш в зоната на чувствено безвремие.  

image
Секс аптека

Древноизточен секс трик 5
Свещена крава
И така, основната идея в максимално сбит и благонравен вид: с твоя човек имитирате пози и звуци на едър (за предпочитане нерогат) добитък. Ти: от изправен стоеж слагаш ръце на пода и леко свиваш краката в коленете. Той: влиза от отзад, като обвива ръка около кръста ти, така че и двамата да запазите равновесие. Тази поза повдига задните ти части и му позволява да се движи надолу, така че натискът на пениса му стимулира клитора и G-точката ти. Постави възглавници под ръцете си за по-стабилна опора по пътя ви към седмото небе.

Древноизточен секс трик 6
Върху вълната на удоволствието
Рисунки от Тибет показват божества, търсещи сексуална нирвана именно в тази тантрична поза. Накарай гаджето си да опита да седне в традиционния лотос - с кръстосани крака, като всяко стъпало лежи върху срещуположното коляно. Застани с лице към него, седни в скута му и го яхни, като сключиш крака около кръста му. Прегърнете се, сключете устни и направете нещо като въздушен тунел, тоест когато ти вдишаш, той издиша, и обратно. Докато си поемаш въздух, завърти таза назад и стегни вагиналните си мускули здраво около него. При издишване придвижи таза напред, отпускайки се. Твоят човек трябва да отразява движенията ти. Освен че тантра (тоест йогата на любовта) отпуска телата ви и влива енергия в тях, постигате по-дълбока близост и умопомрачаващ край.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29087
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031