Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2013 11:36 - 7 подробности за мъжката интимност
Автор: simeonn Категория: Тя и той   
Прочетен: 2068 Коментари: 0 Гласове:
0




Със сигурност има въпроси, които не сте посмели да зададете на вашия партньор или такива, които дори не сте подозирали, че трябва да зададете. Именно затова подготвихме кратък, но много важен списък с факти за мъжката интимност, които всяка жена (а и мъж) трябва да знае.



   1. Как да забавите еякулацията?
Когато видите, че възбудата му нараства, просто леко забавете темпото или превключете на друг режим. Или пък го доведете до оргазъм преди самия секс. Изчакайте малко време и пак започнете интимните ласки. След като вече е свършил веднъж, актът със сигурност ще продължи по-дълго.

   2. Възможно ли е мъжът да достигне до оргазъм без еякулация?
Всъщност да и то на почти всеки мъж му се е случвало. Но все пак е добре да се направи консултация с лекар за наличието на здравословен проблем.
image Секс аптека
    3. След секс пенисът се нуждае от почивка преди да започне нов сексуален акт. Понякога са нужни няколко минути, понякога и час. Но това, че няма ерекция съвсем не означава, че няма желание за секс! Добре го запомнете.

    4. При стимулацията на пениса с ръце, най-голямо внимание трябва да обърнете на главичката. Това е ключът към успеха!

    5. Повечето мъже се събуждат със сутрешна ерекция. Но това не е признак, че искат да правят секс, нито, че са сънували еротични сънища.

image Секс аптека
   6. Често сексуалните проблеми са признак за здравословни такива. Например, ако мъжът не може да достигне ерекция, има вероятност да страда от сърдечна недостатъчност. Затова е хубаво при всяко странно или нетипично явление да се направи консултация с лекар.

    7. И в крайна сметка размерът не е толкова важен!
Всъщност за хубавия секс са нужни умения, себеотдаване и прилагане на трикчета за удоволствие. Какво значение има, ако попаднете на надарен мъж, но прави секс с вас все едно е на маратон? Дори самите специалисти споделят, че често мъжете с не толкова внушителни достойнства са доста разкрепостени в леглото, умеят техники, използват играчки и изобщо са запознати с всичко, което може да задоволи и презадоволи жените.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simeonn
Категория: Тя и той
Прочетен: 29092
Постинги: 21
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031